Luuk De Jong

Luuk de Jong heeft dinsdag tijdens de training van het Nederlands elftal een blessure opgelopen. Met Sevilla FC leek de Eindhovense club er wel uit te gaan komen maar De Jong moest zelf nog wel ja zeggen en het werd dus een nee zo gaf.


Luuk De Jong Euro 2012 Newcastle United Striker

Luuk de Jong komt voorlopig niet terug naar PSV.

Luuk de Jong. Hoewel Besiktas een concreet voorstel tot een transfer van de Jong naar Istanbul heeft gedaan lijkt de stap naar Turkije niet gemaakt te gaan worden door de familie de Jong. Luuk de Jong komt dit seizoen niet naar PSV zo meldt trainer Roger Schmidt aan ESPN. FC Barcelona heeft de komst van aanvaller Luuk de Jong bevestigd.

De club van trainer Ronald Koeman meldde in de nacht van dinsdag op woensdag een akkoord te hebben bereikt met Sevilla. Luuk de Jong 31 uit Nederland Sevilla FC sinds 2019 Centrumspits Marktwaarde. Dat zei trainer Roger Schmidt zaterdag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Bekijk de profielen van mensen met de naam Luuk de Jong. Luuk de Jong keert niet terug naar PSV. 27 aug.

Nee niet dit jaar aldus de. Daarna werd het even stil rond de. Bekijk profielen van professionals die Luuk De Jong heten op LinkedIn.

Trainer Roger Schmidt vertelde zaterdag dat de 31-jarige spits deze transferperiode niet naar. Dat bevestigen meerdere bronnen dinsdagnacht rond 0100u. De 31-jarige aanvaller die wordt gehuurd van.

1990 in Aigle Zwitserland. 1000m Aug 27 1990 in Aigle Switzerland. PSV moet een terugkeer van voormalig aanvoerder Luuk de Jong voorlopig uit zijn hoofd zetten.

Het is een goede spits met een grote geschiedenis bij PSV maar hij. PSV zou Luuk de Jong willen verleiden tot terugkeer naar Eindhoven. Word lid van Facebook om in contact te komen met Luuk de Jong en anderen die je mogelijk kent.

Dinsdagavond laat werd bekend dat FC Barcelona zich officieel gemeld zou hebben bij Sevilla om Luuk de Jong over te nemen van de club uit Andalusië. Luuk de Jong reageert op sensationele transfer naar FC Barcelona Luuk de Jong is woensdagavond ontwaakt als speler van FC Barcelona. De Spaanse sportkrant AS meldt vrijdag dat Luuk de Jong op weg lijkt naar de uitgang bij werkgever Sevilla.

FC Barcelona heeft de komst van aanvaller en PSV-icoon Luuk de Jong bevestigd. 208k Followers 216 Following 321 Posts - See Instagram photos and videos from Luuk de Jong luukdejong9. Luuk de Jong 30 lijkt ontzettend hard op weg naar de uitgang bij Sevilla.

Luuk de Jong komt niet meer in actie op EK door knieblessure. De spits van Sevilla kreeg tijdens een partijspel een tik op zijn linkerknie van Cody Gakpo. Luuk de Jong vertrekt van FC Sevilla naar FC Barcelona.

De Nederlandse spits zit namelijk niet bij de wedstrijdselectie van de Spaanse club voor het duel met Getafe in de. Er zijn 30 professionals die Luuk De Jong heten en LinkedIn gebruiken om ideeën informatie en kansen uit te wisselen. De club van trainer Ronald Koeman meldde in de nacht van dinsdag op.

De transfer is definitief rond. Luuk de Jong 30 from Netherlands Sevilla FC since 2019 Centre-Forward Market value. Luuk de Jong haakt met knieblessure af bij training Oranje.


Luuk De Jong Extends Psv Eindhoven Contract Until 2020 Psv Eindhoven Eindhoven Sports Jersey


People Photos Psv Eindhoven Sc Heerenveen Eindhoven


Pin On Playerwiki


Luuk De Jong Photostream Psv Eindhoven Eindhoven Sc Heerenveen


Luuk De Jong Europa League Manchester United Sevilla


Johan Djourou Of Hannover Challenges Luuk De Jong Of Moenchengladbach Hannover Challenges Hannover 96


Team News Luuk De Jong Back For Psv Psv Eindhoven Uefa Champions League Champions League


Spelersfoto Hendrix Sports Jersey Umbro


De Jong Sends Gritty Sevilla Past Man Utd Into Europa League Final Europa League Sevilla Wigan Athletic


Pin Em Bekende Mensen


19 Luuk De Jong Sevilla Sports Jersey Football


Luuk De Jong On Twitter Supportive The Unit Teams


Champions League 2020 21 Topps N Sev18 Luuk De Jong Sevilla New 1 18 Champions League Champion League


Luuk De Jong Photostream Psv Eindhoven Mes Que Un Club Uefa Champions League


Pin On Current Squad


Luuk De Jong Eindhoven Equipo De Futbol Futbol


Two Goal Luuk De Jong Pleased To Make The Right Impression In Sevilla S Success Sevilla Striker Football


De Jong Sends Sevilla To Europa League Final Sevilla Manchester United Manchester


Luuk De Jong Of Newcastle United Best Football Players Newcastle United Sport Soccer

close